Для релігієзнавців України оголошено VI Міжнародну науково-ознайомлювальну поїздку до Індії «Гімалаї: Ганга і витоки»

04.04.2018 22:47 3

Для релігієзнавців України оголошено VI Міжнародну науково-ознайомлювальну поїздку до Індії «Гімалаї: Ганга і витоки»

Організатори заходу – кафедра культурології факультету філософської освіти і науки Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, кафедра філософії та основ загальногуманітарного знання философского факультету Одеського національного університету імені І. І. Мечникова. Інформаційний спонсор – інформаційно-аналітичний інтернет-портал «Релігія в Україні».
Мета поїздки – сприяти створенню спільного комунікативного поля між дослідниками вайшнавізму й допомогти набути глибших знань про давню традицію, включаючи її вчення, практику, історію та сучасні тенденції розвитку.
Програма включає лекції, семінари, тематичні вікторини, екскурсії та зустрічі з представниками традиції, відвідування музеїв і пам'ятників архітектури, зустріч світанку сонця та подорож у човні по Ганзі.
Захід проводитиметься у кількох містах Індії для отримання учасниками більш широкого уявлення про культуру Індії та її сучасний стан.
Для участі потрібно надіслати: прізвище, ім’я та по батькові, місце роботи або навчання, академічний ступінь, посада або рік навчання, повна поштова адреса наукового або навчального закладу, е-mail, контактний телефон та коло наукових інтересів. Також вказати, чи потрібне офіційне запрошення.
Робочі мови заходу: українська, російська, англійська. По закінченню заходу учасники отримують відповідний сертифікат.
Усі витрати на подорож робляться за власні кошти.
E-mail to: school@vaishnavastudy.com, www.vaishnavastudy.in.ua. Phone to: +38-095 172 73 39, +38-093 517 91 58.

Фото wikipedia.org

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Огромный выбор предложений для вашего отпуска Экспресс займ быстро и выгодно Почему все чаще используют LED экраны в освещении церковной жизни Утепление фасада дома пенопластовыми листами – самый оптимальный способ Казино Вулкан удачи для везунчиков

Публикации