Глава УПЦ зустрівся з митрополитами Константинопольської та Еладської Церков

04.04.2018 21:47 6

Глава УПЦ зустрівся з митрополитами Константинопольської та Еладської Церков

Митрополита Бельгійського, екзарха Нідерландів та Люксембургу, Афінагора супроводжував архідиякон Філадельф (Кафаліс) та С. Спанос.
У зустрічі від УПЦ взяли участь голова Представництва УПЦ (МП) при європейських міжнародних організаціях єпископ Баришівський Віктор (Коцаба) та заступник голови Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ (МП) протоієрей Миколай Данилевич.
"Під час зустрічі були обговорені питання, що становлять взаємний інтерес. Зустріч пройшла в теплій та дружній атмосфері", - зазначає сайт УПЦ (МП).
Напередодні, 27 березня, митрополит Онуфрій у своїй резиденції в Києво-Печерській лаврі зустрівся з головою Паломницького Відділу Еладської Православної Церкви митрополитом Додонським Хризостомом, якого супроводжували секретар Паломницького відділу Еладської Церкви архімандрит Спиридон (Катрамадос) та співробітник пан Хрістос Петреас.
На зустрічі також був присутній заступник голови Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ протоієрей Миколай Данилевич.
Під час бесіди йшлося про розвиток взаємного паломництва між Еладською та УПЦ (МП).

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Лучшие виртуальные развлечения Только самое лучшее от марки Тойота СБУ притягла до відповідальності низку священиків УПЦ На что стоит обратить внимание при покупке кондиционера Фурнитура для стеклянных дверей и душевых кабин

Публикации