Глава УПЦ КП нагородив орденом президента Федерації футболу України

10.10.2018 2:52 0

Глава УПЦ КП нагородив орденом президента Федерації футболу України

У зустрічі також взяли участь єпископ Дніпровський і Криворізький Симеон та настоятель храму Різдва Христового м. Києва протоієрей Микола Салабай.
Очільник Федерації футболу України розповів предстоятелю Київського Патріархату про сучасний стан і перспективи найбільш улюбленого в Україні виду спорту, про діяльність ФФУ, зокрема і про нещодавню ініціативу Федерації щодо розміщення напису "Слава Україні" на футболках національної збірної. Напис "Слава Україні" був погоджений з УЄФА і тепер є офіційною підтримкою національної команди з футболу та відомий у всьому світі.
Єпископ Симеон повідомив патріарха Філарета про стан справ у ввіреній йому єпархії, відзначивши підтримку і сприяння Андрія Павелка у розвитку духовності в Дніпропетровській області.
Патріарх поінформував народного депутата стосовно актуального питання щодо надання томосу про автокефалію помісної Православної Церкви в Україні.
Сторони також обговорили інші церковно-суспільні питання, що складають взаємний інтерес.
За вагомий внесок у розвиток духовності і спорту в Україні та всебічну підтримку в утвердженні помісної Української Православної Церкви патріарх Філарет нагородив Андрія Павелка орденом рівноапостольного великого князя Володимира ІІ ступеня.
Він також благословив його на подальші успіхи у діяльності на благо Батьківщини та українського народу і подарував йому ікону святого ангела-Охоронителя.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Угги — универсальная теплая обувь Особенности складских тележек Газорегуляторный пункт от компании EKOIN FoodEx - правильне харчування з доставкою додому Актуальные новости Казахстана и Алматы

Публикации