Глава УПЦ КП нагородив начальника Генерального штабу ЗСУ

12.01.2018 19:12 9

Глава УПЦ КП нагородив начальника Генерального штабу ЗСУ

В зустрічі також взяли участь голова Синодального управління військового духовенства УПЦ Київського Патріархату митрополит Іоан (Яременко) та перший заступник голови СУВД прот. Тарас Мельник.
Патріарх Філарет привітав генерала армії України Віктора Муженка з прийдешнім святом Різдва Христового та нагородив високою церковною відзнакою – орденом Христа Спасителя.
Владика подякував генералу армії, а в його особі і всім воїнам України за їхню доблесть та жертовність, виявлені під час захисту державності та суверенітету України та її громадян.
Окрім того, під час зустрічі голова Синодального управління військового духовенства митрополит Іоан (Яременко) відзначив системну працю начальника Генерального штабу ЗСУ щодо запровадження та розвитку служби військового духовенства (капеланства) в українській армії.
Сторони окреслили нові спільні проекти, які будуть спрямовані на реабілітацію воїнів. Зокрема було визначено можливість створення чоловічого монастиря, де кожен захисник України зможе у молитві провести своє життя або отримати духовну підтримку від братії.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Профессиональный ремонт обуви Где эффективно играть в видеослоты на деньги? Как изменились футболки за время своего существования? Хороший массаж по доступной цене Перший в Україні пам’ятник воїнам Кримського ханства та їх українським союзникам встановлений на Чернігівщині

Публикации