Військові АТО разом з єпархією УПЦ організували літній відпочинок для дітей з Донбасу

20.07.2018 11:53 3

Військові АТО разом з єпархією УПЦ організували літній відпочинок для дітей з Донбасу

Зокрема діти побували у Спасо-Преображенському кафедральному соборі, де для гостей провів екскурсію секретар Вінницької єпархії протодиякон Владислав Демченко. Потім відбулася подорож на катері річкою Південний Буг. Наступного дня гості з Донеччини відвідали Свято-Троїцький Браїлівський монастир, побували у музеї композитора Петра Чайковського у Браїлові та побачили жіночий монастир на честь Барської ікони Пресвятої Богородиці у м. Бар.
16 липня дітей прийняли у православному дитячому таборі «Анфілада на Дністрі», який організовує Вінницька єпархія поблизу древнього Лядівського скельного монастиря.
Приїзд дітей до Вінниччини організували представники Командування Повітряних Сил Збройних Сил України та громадської організації «Спілка ветеранів Повітряно-десантних військ Вінниччини».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Организация похорон в Киеве недорого Переваги теплових насосів Доступные ритуальные услуги в Николаев Большой выбор качественных диванов по выгодным ценам в Тернополе Как заставить машину с дизельным двигателем работать зимой

Публикации