Влітку жіноче баптистське служіння відзначилося десятками таборів

20.08.2018 14:54 9

Влітку жіноче баптистське служіння відзначилося десятками таборів

На Волині відбувся табір “Повернення в Едем” за темою “Зв’язок поколінь”. Особливість цього табору у віковій категорії учасниць – від 12 до 86 років. Дев’яносто шість жінок приїхали парами: мама з донькою, бабуся з онучкою, невістка зі свекрухою.
У Запоріжжі відбувся табір за назвою “Від серця до серця”. Близько сотні жінок 20-25 червня з’їхалися на християнську базу «Азовський маяк» Приазовського району. Тема навчального семінару – «Як бути наставником згідно волі Божої». Протягом шести днів проходили заняття за спеціалізованим підручником і кожна жінки мала можливість займатися самостійно. За час перебування у таборі були проведені семінари для дівчат, молодих мам і тих, хто проходить нелегкий час виховання підлітків. А також була приділена особлива увага тим, кому за 55. У таборі брали участь і вдови, і багатодітні матері, і люди з обмеженими можливостями.
Перший табір цього року в Тернополі проходив за назвою “Цілеспрямоване життя”. Жінки мали тематичні спілкування “Язик – мій друг чи ворог?”, а також вечір свідчень, вечір молитви, майстер-класи, спорт, робочі зустрічі-планування. Наступний табір на Тернопільщині запланований на 22-24 листопада за назвою “Цілеспрямоване життя”. У програмі тематичні спілкування “17 законів команди”, вечір свідчень, вечір молитви, майстер-класи, рукоділля, спорт, робочі зустрічі-планування.
Жіночі табори Полтавської області проходили у кількох місцевостях: у Великих Будищах 12-14 липня за темою «Одягніться в любов» та у Градизьку 9-13 липня за темою «Заповіді блаженства», 27-29 липня у Нових Санжарах за темою «Як жити зі своїми емоціями».
На Закарпатті у Свалявському районі з 18-21 липня відбувся євангелізаційний денний жіночий табір “Сила Слова”, де розглядалися теми-діалоги “Слова у стосунках з Богом”, “Слова у взаєминах із чоловіком”, “Слова у відносинах з дітьми”.
На Івано-Франківщині табір був зосереджений на темі «Ви плюс Ти – будуємо мости». Проходили семінари про те, як будувати спілкування між мамою, дочкою, внучкою і як бути подругами, коли є суттєва вікова відстань. Табір мав інтерактивні лекції-навчання, майстер-класи, вечірні програми зі свідченнями Божої дії в житті звичайних жінок.
Табір в Одесі проходив 11-16 червня у с. Санжійка за назвою «Живий зв’язок часів і поколінь». Щоденна біблійна година проходила за темами: «Об’єднані в духовну родину», «Об’єднані цілеспрямованим наставництвом», «Об’єднані незмінною істиною», «Об’єднані нев’янучою спадщиною».
На базі відпочинку “Компас” поблизу с. Степашки Вінницької області 23-29 липня сестри шукали відповіді на запитання: «Чи може віруюча людина бути в неволі? Як позбавитись будь-яких пут? Як виявити наявність полону? Окрім цього проходитимуть загальні й особисті спілкування, молитви, ранкові й вечірні богослужіння, майстер-класи, душеопікунські бесіди, спілкування з лікарями, і обов’язково – особистий відпочинок.
Обласний табір на Київщині, який проходив у Кийлові 4-9 червня, зосереджував увагу учасниць на темі стосунків серед різних вікових категорій. Наступний табір відбувся 16-21 липня у Переяславі за темою “Благочестива жінка в очікуванні приходу Христа”.
Жіночих таборів у Хмельницькій області чимало. Теми останніх: «Подолання страхів», «Істинне поклоніння», «У пошуках Божого миру». На серпень заплановано табір за темою «Зв’язок поколінь». За основу взяли навчальний курс «Свобода матері». У таборах виявляються і сценічні таланти. Сестри готують короткі постановки, що відображають вияв християнського поводження у повсякденні, співають і декламують поезію. Щовечора жінки обговорюють актуальні теми практичного життя про стосунки в родинах, розпорядження фінансами, свою участь у церковному служінні.
Жіночі табори також пройшли у Чернігові, Чернівцях, Черкасах та низці інших міст України. Сотні сестер збираються навколо багатьох практичних тем, зокрема «Покора чоловікові», «Духовне материнство», «Як жінка може зруйнувати церкву» тощо.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Сеялка точного высева - профессиональный инструмент для посева В Івано-Франківську освятять першу церкву для дітей Изображение природы и городов для вашего дома Почему масло для дерева OSMO немецкого состава может защитить доску на многие десятилетия Экскурсия по Санкт-Петербургу. Старейшие храмы Питера.

Публикации