Богослов зі США розповість про достовірність християнства на семінарі у столичному Відкритому православному університеті

13.12.2017 15:13 6

Богослов зі США розповість про достовірність християнства на семінарі у столичному Відкритому православному університеті

Олег Владиславович Воскресенський — магістр богослов’я, кандидат педагогічних наук, вівтарник православного храму Воскресіння Христового в м. Фрідлі, штат Міннесота, США.
Матеріали його досліджень базуються на науковому досвіді та духовному шляху вчених, які прийшли до віри в Бога та утвердилися в ній, вивчаючи наукові факти та історичні свідчення про Ісуса Христа.
"Якщо віра християн базується не тільки, як це здається декому, на емоціях і традиціях, але й на цілком конкретному Біблійному тексті, то наскільки цей текст є історично достовірним? Які аргументи на користь його достовірності можуть представити історична наука, археологія і палеографія (свідоцтва рукописів)?", - такі запитання розглядатимуться на зустрічі, яка відбудеться 14 грудня о 17.00 в актовій залі Теплої Софії НЗ «Софія Київська».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как избавиться от плесени? Куда лучше отправиться отдыхать туром? Потолочный плинтус из полиуретана Врезные замки - высокое качество и доступные цены Чем отличаются фирмы-упаковщики автозапчастей?

Публикации