Спікер УПЦ КП висміяв втручання політичної партії "Солідарність жінок України" у справи УПЦ (МП)

10.05.2018 18:34 15

Спікер УПЦ КП висміяв втручання політичної партії

Глава партії "Солідарність жінок України" Галина Суменкова на своїй сторінці в Facebook написала, що разом з підписами патріарху Варфоломію передали Конституцію України англійською мовою, де говориться, що в країні Церква відокремлена від держави, а також, що жодна релігія в Україні не може бути визнана обов'язковою.
Коментуючи цю подію, спікер УПЦ Київського Патріархату архієпископ Євстратій (Зоря) у тому ж Facebook зазначив: "Голова ПОЛІТИЧНОЇ партії «Солідарність жінок України» (виявляється, що ця структура, яка у 2004 р. створювала «коаліцію на підтримку кандидата В. Януковича», ще досі животіє) у своєму ФБ написала, що передала в секретаріат Вселенського Патріарха «перші 10 000 підписів» проти автокефалії Церкви в Україні. А ще, як зауважує в дописі ця голова, передали екземпляр Конституції України англійською мовою, щоб нагадати, що у нас Церква відділена від держави. Стоп. Ще раз... Голова маргінальної псевдо-ПАРТІЇ передає підписи, добровільно-примусово зібрані в ЦЕРКВАХ МП, щоби заявити «протест проти втручання політиків у справи Церкви»".
Спікер УПЦ КП висловив сподівання, що у Стамбулі "ціни на вторинну сировину пристойні. Адже доправлене туди солідарними з Януковичем панянками може послужити благу Церкви хіба що як макулатура".
Нагадаємо, що металургам Кривого Рогу нав'язують підписні листи проти помісної Церкви, а священики УПЦ (МП) скаржаться на тиск з боку церковної адміністрації.

Фото Facebook

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Современные полимерные материалы Для чего дарить цветы? Гранитные памятники на могилу Вигідні кредити онлайн на банківську карту Каталог автоматов от казино СлотоКинг

Публикации