Священики-ентузіасти з УПЦ КП та УПЦ (МП) запроваджують дитячі кімнати

15.06.2018 12:43 3

Священики-ентузіасти з УПЦ КП та УПЦ (МП) запроваджують дитячі кімнати

Ігрова кімната, яка розташована в Преображенському храмі УПЦ КП, знаходиться у приміщенні, де проводять таїнство хрещення. Щонеділі на службу Божу йде щоразу більше кременчан, а малюки пізнають духовність у тому числі через гру, пише у Фейсбуці місцева жителька Зоя Карпюк.
Прихожанка храму Оксана Якимчук додає: "Завжди пам'ятаю, як мій син був маленький, я питала в о. Володимира: "Що мені робити... як іти до храму, коли дитя дуже активне і його чути дууууже... Він говорив, що це дитина, і це нормально. Якщо ми не будемо дітей водити до церкви - то й вони не навчаться. Дійсно, пройшли роки... сину 10 р. і він веде себе дуже добре на службі. Це ще раз доказує, що наш о.Володимир - ще й прекрасний психолог, а не тільки наставник і духівник".

Слід зазначити, що подібна практика відома також і в деяких інших храмах. Зокрема, в храмі Різдва Пресвятої Богородиці УПЦ (МП), що на Печерську в Києві, також обладнали дитячий куточок. Щоправда, через невелику площу церкви він знаходиться не в окремій кімнаті, а у боковій частині храму.

Священики-ентузіасти з УПЦ КП та УПЦ (МП) запроваджують дитячі кімнати

Настоятель храму протоієрей Олег Мельничук благословив тут поставити навіть стіл для сповивання немовлят.

Як зазначає тернопільське видання Тeren.in.ua, собор Преображення Господнього у Кременці є одним з найстарших та водночас одним з найпрогресивніших у місті, а також один з небагатьох храмів УПЦ КП. Настоятель Володимир Буграк, священики, що служать у храмі, та парафіяни з початком АТО надзвичайно багато допомагають військовим.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

На сайте Луганского университета УПЦ висит благодарность за "огромный вклад в дело победы нашей армии над ненавистной хунтой" Религия, азартные игры и ставки Информационный сервис для организации похорон Joycasino увлекательный мир виртуального гемблинга Украинский Вулкан - где выбрать лучший вариант?

Публикации