З Польщі видворяють групу росіян, яка розпалювала польсько-українську ворожнечу

25.05.2018 15:53 3

З Польщі видворяють групу росіян, яка розпалювала польсько-українську ворожнечу

Як повідомив речник міністра-координатора спецслужб Станіслав Жарин, затримана росіянка перебувала в Польщі від 2013 року. Найближчим часом вона має бути видворена з Польщі.
Крім Єкатєріни Ц., ще чотирьом особам заборонено в’їзд на територію Республіки Польща. Усім п’ятьом особам інкримінують участь у розпалюванні польсько-української ворожнечі, підриванні польської точки зору на історичну політику і заміні її російською точкою зору, намаганні «консолідувати проросійські середовища в Республіці Польща» навколо цих сфер.
«З матеріалів Агентства внутрішньої безпеки випливає, що ці п’ять осіб здійснюють на території Польщі ворожу діяльність. Звідси рішення про затримання і видалення Єкатєріни Ц. і про чотири додаткові клопотання у справі заборони в’їзду на територію Республіки Польща», – сказав Станіслав Жарин. За його словами, дії Агентства внутрішньої безпеки відбуваються згідно з законом про іноземців, і на цій основі направлено документ про видалення Єкатєріни Ц. з Польщі.

Раніше губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль назвав імена поляків, які намагалися підпалити офіс Товариства угорської культури Закарпаття в Ужгороді - ними виявилися члени проросійської праворадикальної організації "Фаланга".

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Идеальные женские сапоги на сайте Форма справки на оружие Федерация еврейских общин начинает проект передвижных синагог по четырем областям Украины Глава УПЦ КП обговорив з владою Буковини державно-церковні стосунки Сочетание цветов в одежде

Публикации