З Польщі видворяють групу росіян, яка розпалювала польсько-українську ворожнечу

25.05.2018 15:53 0

З Польщі видворяють групу росіян, яка розпалювала польсько-українську ворожнечу

Як повідомив речник міністра-координатора спецслужб Станіслав Жарин, затримана росіянка перебувала в Польщі від 2013 року. Найближчим часом вона має бути видворена з Польщі.
Крім Єкатєріни Ц., ще чотирьом особам заборонено в’їзд на територію Республіки Польща. Усім п’ятьом особам інкримінують участь у розпалюванні польсько-української ворожнечі, підриванні польської точки зору на історичну політику і заміні її російською точкою зору, намаганні «консолідувати проросійські середовища в Республіці Польща» навколо цих сфер.
«З матеріалів Агентства внутрішньої безпеки випливає, що ці п’ять осіб здійснюють на території Польщі ворожу діяльність. Звідси рішення про затримання і видалення Єкатєріни Ц. і про чотири додаткові клопотання у справі заборони в’їзду на територію Республіки Польща», – сказав Станіслав Жарин. За його словами, дії Агентства внутрішньої безпеки відбуваються згідно з законом про іноземців, і на цій основі направлено документ про видалення Єкатєріни Ц. з Польщі.

Раніше губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль назвав імена поляків, які намагалися підпалити офіс Товариства угорської культури Закарпаття в Ужгороді - ними виявилися члени проросійської праворадикальної організації "Фаланга".

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Выбор и правильный уход за гидрокостюмом Де відпочивати на Закарпатті? Большой выбор качественных диванов по выгодным ценам в Тернополе Херсонці: боєць АТО повісився після сповіді у священика УПЦ Плитка Tubadzin для вашего интерьера

Публикации