Екзарх Константинополя про томос Україні: «Думаю, що буде щось позитивне»

11.10.2018 13:11 3

Екзарх Константинополя про томос Україні: «Думаю, що буде щось позитивне»

Архієпископ Даниїл зазначив, що обговорення у Стамбулі триває, і припустив, що офіційне рішення може бути ухвалене до кінця дня, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.
«Доповідь пройшла чудово, ми провели зустріч із патріархом, а сьогодні зранку продовжуємо. Надіємося, що до кінця дня буде офіційне повідомлення. Доповідь була сприйнята чудово. Я думаю, всі були зацікавлені українським питанням, було багато питань і відповідей. Так що думаю, що буде щось позитивне. Буде ще продовження доповіді і обговорення. Думаю, за кілька годин ви почуєте результати», – сказав архієпископ Даниїл.
11 жовтня – третій і останній день триденного засідання Синоду. Наступне засідання Синод проведе через місяць, 9-11 листопада.

Нагадаємо, що глава РПЦ патріарх Кирил напередодні Константинопольського Синоду заявив, що «всі сили зла спрямовуються на те, щоб відірвати Українську Церкву від єдиної Російської».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Playson підкорює піски Стародавнього Єгипту з 9 щасливими фараонами Бетономешалка - устройство и применение Види оздоблювальних каменів Оперативные услуги ритуальной компании в Москве Выбор нового аккумулятора для смартфона

Публикации