Глава УГКЦ закликає українців не бути байдужими

26.01.2018 11:44 6

Глава УГКЦ закликає українців не бути байдужими

«Коли я байдужий до того, що відбувається в моїй країні, до болю мого ближнього, то ця байдужість передусім убиває мене. Бо цим я прирікаю і свою країну, і своє суспільство, і своїх ближніх на терпіння і смерть», – сказав він.
«Тому мій заклик до вас є дуже простий: не будьмо байдужими, бо байдужість вбиває!» – закликав глава УГКЦ.
Святослав пригадав, як у часи Майдану на вулицях Києва можна було побачити короткий напис: «Байдужість вбиває!»
Водночас, на переконання глави УГКЦ, діла милосердя, альтруїзм оживляють. «Не будьмо байдужими, бо сьогодні ми часто чинимо як діти, які хочуть "вже" досягнути всього», – сказав глава Церкви.
На його думку, іноді доводиться боротися за свою країну, за краще майбутнє невпинною мурашиною працею багато років, як про це говорив митрополит Андрей Шептицький.
«Тому не будьмо байдужими, живімо любов'ю до свого ближнього, помічаймо потреби свого ближнього. І тоді ми своїми маленькими вчинками рятуватимемо їхнє життя і будуватимемо краще майбутнє для нашої батьківщини», – закликав глава УГКЦ.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Где можно заказать курсовую работу Удочка. Купить фидерное удилище, цена на Трофее Лучшие игровые аппараты 2017: побеждай онлайн! Миниатюрная овчарка - вельш корги кардиган 10 простых способов улучшить интерьер квартиры

Публикации