В УПЦ МП агітують за “формулу Штайнмаєра”

05.10.2019 1:36 0

В УПЦ МП агітують за “формулу Штайнмаєра”

Запорізький митрополит УПЦ МП Лука та нардеп Вадим Новинський ледь не в один голос підтримують так звану “формулу Штайнмаєра”.

Про це повідомляє Релігійна правда з посиланням на “Духовний фронт України”.

“Президент України Володимир Зеленський робить кроки для припинення конфлікту на Донбасі, а обурені цим ті, хто наживається на крові”, – так пише митрополит Лука у своєму Telegram-каналі, коментуючи новину про те, що Зеленський погодився на “формулу Штайнмайера”.

“Щойно Президент країни став робити реальні кроки для припинення кровопролиття на південному сході України, так одразу ж т.зв. “патріоти”, які набивають на війні мішки з грошима і наживаються на крові своїх же співгромадян, стали піднімати істерію в ЗМІ. Вони бояться навіть думки про те, що в Україні може настати мир. Вони, бач, “ще не втомилися від війни”, і вимагають продовження кривавого бенкету. А ось Богу вірні Його чада втомилися! Він і ми втомився від всіх цих воєн, від гріхів і беззаконь”, – написав “втомлений” Лука.

Майже в один голос з ним говорить і спонсор УПЦ МП Вадим Новинський.

“Воля до миру, відповідальність за кожне дане на переговорах слово, виконання гарантій і зобов’язань, виваженість в діях – то, що потрібно зараз нам всім. Переконаний: для миротворчого процесу потрібна і нова національна “Команда миру”, здатна займатися відновленням економіки, відродженням зруйнованих міст і сіл, гуманітарними програмами. Щиро вітаю цей крок і дуже сподіваюся на те, що заморожений процес відновлення миру нарешті реально зрушиться з мертвої точки”, – написав Новинський у своєму блозі.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/77348/

Следующая новость
Предыдущая новость

Азартные игры Вулкан казино Вкусные снеки на закуску Країна чудових краєвидів, тюльпанів та сирів запрошує вас на навчання Реалии Украины последних суток Большой выбор качественной спортивной одежды от известных мировых брендов

Публикации