В УПЦ МП агітують за “формулу Штайнмаєра”

05.10.2019 1:36 0

В УПЦ МП агітують за “формулу Штайнмаєра”

Запорізький митрополит УПЦ МП Лука та нардеп Вадим Новинський ледь не в один голос підтримують так звану “формулу Штайнмаєра”.

Про це повідомляє Релігійна правда з посиланням на “Духовний фронт України”.

“Президент України Володимир Зеленський робить кроки для припинення конфлікту на Донбасі, а обурені цим ті, хто наживається на крові”, – так пише митрополит Лука у своєму Telegram-каналі, коментуючи новину про те, що Зеленський погодився на “формулу Штайнмайера”.

“Щойно Президент країни став робити реальні кроки для припинення кровопролиття на південному сході України, так одразу ж т.зв. “патріоти”, які набивають на війні мішки з грошима і наживаються на крові своїх же співгромадян, стали піднімати істерію в ЗМІ. Вони бояться навіть думки про те, що в Україні може настати мир. Вони, бач, “ще не втомилися від війни”, і вимагають продовження кривавого бенкету. А ось Богу вірні Його чада втомилися! Він і ми втомився від всіх цих воєн, від гріхів і беззаконь”, – написав “втомлений” Лука.

Майже в один голос з ним говорить і спонсор УПЦ МП Вадим Новинський.

“Воля до миру, відповідальність за кожне дане на переговорах слово, виконання гарантій і зобов’язань, виваженість в діях – то, що потрібно зараз нам всім. Переконаний: для миротворчого процесу потрібна і нова національна “Команда миру”, здатна займатися відновленням економіки, відродженням зруйнованих міст і сіл, гуманітарними програмами. Щиро вітаю цей крок і дуже сподіваюся на те, що заморожений процес відновлення миру нарешті реально зрушиться з мертвої точки”, – написав Новинський у своєму блозі.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/77348/

Следующая новость
Предыдущая новость

Лечение наркомании в Тернополе Мотоблок - верный друг и помощник в хозяйстве Домашние животные - большая ответственность Кальяны Amy — европейское качество и восточный колорит Новини Квебеку: Верховний суд виступив на захист онлайн казино

Публикации