Архиєпископ УПЦ КП відвідав у суді арештованого в Криму активіста

25.07.2017 12:23 0

Архиєпископ УПЦ КП відвідав у суді арештованого в Криму активіста

Архиєпископ Сімферопольський і Кримський УПЦ Київського Патріархату Климент відвідав у суді арештованого в Криму окупантами активіста Володимира Балуха, передає Корупція.Інфо.

Відповідне фото у Facebook опублікував кримськотатарський активіст Заїр Смедляєв.

Знімок викликав жваве обговорення в мережі.

"А хто-небудь із кримських імамів здатний на такий вчинок? Ось так приїхати в суд, і постояти поруч із заарештованим мусульманином, почитати дуа з ним? Чи немає більше імамів у Криму?" – запитав муфтій Духовного управління мусульман України Саїд Ісмагілов.

У свою чергу Смедляєв пояснив, що імами теж приходять, бувають і в залі і на вулиці серед людей приходять на суди, а ось муфтій Еміралі Аблаєв – ні. Активіст нагадав, що Климент також відвідував у психлікарні іншого політв'язня – заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова.

Також на фото відреагував голова Інформаційного управління Київської Патріархії архиєпископ Євстратій (Зоря).

"Український архиєпископ Климент і ув'язнений окупантами в Криму українець Володимир Балух. Не вважаю себе схильним до прояву емоцій, але це фото викликає сльози на очах", – написав він у себе у Facebook.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Вже чотири виробники халяльної курятини присутні на вітчизняному ринку Идеальный праздник без хлопот от The Catering Где можно заказать курсовую работу Провайдер, который предоставляет качественные услуги Быстрые грузоперевозки в Днепре

Публикации