Єрархи УПЦ в США та УПЦ в Канаді обговорили з Митрополитом Епіфанієм церковну ситуацію в Україні

07.02.2019 11:40 3

Єрархи УПЦ в США та УПЦ в Канаді обговорили з Митрополитом Епіфанієм церковну ситуацію в Україні

5 лютого 2019 р. відбулася зустріч єрархів Української Православної Церкви США та Української Православної Церкви Канади з Предстоятелем Православної Церкви України Митрополитом Київським і всієї України Епіфанієм та Езархомом Вселенського Патріархату в Україні архимандритом Михаїлом (Аніщенком).

У зустрічі взяли участь: Предстоятель УПЦ Канади митрополит Юрій, Предстоятель УПЦ в США митрополит Антоній, архієпископ Памфілійський УПЦ в США Даниїл і прот. Тарас Удод – голова Президії Консисторії УПЦ Канади.

За повідомленням прес-служби ПЦУ, на зустрічі йшлося про церковну ситуацію в Україні, накреслили плани на подальший її розвиток у правильному руслі, а також підняли низку важливих питань щодо врегулювання і вдосконалення міжцерковних відносин міх Українськими Церквами по всьому світу.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/ocu/74622/

Следующая новость
Предыдущая новость

Оформление визы без проблем Казино Азино – подробности об азартном заведении Бюро переводов в Киеве Большой выбор качественных электрокаминов от мировых производителей Ассортимент игровых машин на любой вкус

Публикации