Єпископ УПЦ взяв участь у конгресі з питань акушерської та неонатальної анестезіології

07.11.2017 21:26 3

Єпископ УПЦ взяв участь у конгресі з питань акушерської та неонатальної анестезіології

Єпископ Філарет як голова Синодального відділу УПЦ з питань охорони здоров’я та пастирської опіки медичних закладів звернувся до всіх присутніх з привітанням від предстоятеля УПЦ (МП) митрополита Онуфрія та нагородив академіка Венцківського Б.М. орденом свт. Луки Кримського.
У своєму слові владика зазначив про важливість ролі акушерки й анестезіолога в ролі спасіння матері та дитини при ускладненні серцевої діяльності під час вагітності або пологів.
Також у ці дні у роботі конгресу будуть проведені наступні пленарні засідання та сесії: “Критичні стани в акушерстві”; “Корекція гемостазу та лікування кровотеч в акушерстві та гінекології”; “Тромбози та тромбофілії”; “Проблемні питання інфузійної терапії та прееклампсії”; “Екстрагенітальна патологія”.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Быстрая, безопасная и качественная химчистка ковров Быстрый и качественный ремонт кофе машины Saeco Честность игрового процесса в слоте Sun of Egypt: гарантия рандомности и предсказуемости Американские металлоискатели GARRETT в Украине Где заказать дизайн интерьера?

Публикации