У Нацполіції попереджають про можливі диверсії під час Різдвяних свят

24.12.2017 15:04 0

У Нацполіції попереджають про можливі диверсії під час Різдвяних свят

На тимчасово непідконтрольних Києву територіях створюються диверсійні групи для провокацій в мирних регіонах України. Про це повідомив перший заступник глави Національної поліції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

"Напередодні святкування католицького Різдва Національна поліція володіє достовірною інформацією про те, що за "дорученням лідера ДНР" Захарченка створені диверсійні групи, які повинні взяти активну участь в замовних акціях в мирних регіонах країни для дестабілізації ситуації. За легендою учасники так званих акцій "не матимуть" ніякого відношення до терористичного угруповання" ДНР", - написав він.

За словами Аброськіна, "під керівництвом шалених "кураторів" планується блокування транспортних шляхів, особливо на західному кордоні України, осквернення пам'ятників, синагог і католицьких храмів".

"Звертаюся до громадян України - будьте уважні і обережні, при появі підозрілих осіб і предметів звертайтеся в поліцію", - написав заступник голови Нацполіції.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/69495/

Следующая новость
Предыдущая новость

А вы уже знаете, где можно получить справку формы 003-В/у быстро и без проблем? Президент Украины поручил подготовиться к 1030-летию крещения Руси Оборудование для аквариумов и товары для животных Igra-Slot - сайт, где осуществляются желания при игре в бесплатные видеослоты Экологический паспорт

Публикации