У Львові УГКЦ та РКЦ проведуть ІІ Всеукраїнський форум молодіжних лідерів та душпастирів

20.09.2019 14:30 0

Духовенство і молодь УГКЦ та РКЦ в Україні зберуться 18-19 жовтня у Львові на ІІ Всеукраїнський форум молодіжних лідерів та душпастирів. Йтиметься про шляхи співпраці для блага та добробуту близьких, про кризу лідерства в 21 столітті.

Під час Форуму молоді лідери обміняються досвідом служіння, матимуть можливість налагодити зв’язки між душпастирями молоді Римо та Греко-Католицької Церкви, окреслити перспективи співпраці, обмінятися досвідом євангелізації, обговорять тему перезавантаження молодіжного душпастирства у Церкві.

Результати спільної співпраці відповідальних за душпастирство молоді в католицьких дієцезіях та єпархіях і відповідальних за молодіжні рухи в Україні можна буде відстежити в католицьких ЗМІ та офіційний сторінках комісій душпастирств молоді УГКЦ та РКЦ на Facebook.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/announcements_events/77209/

Следующая новость
Предыдущая новость

Перевозка тел умерших в любую точку мира Бездепозитные бонусы за регистрацию в онлайн казино 24 Вулкан зеркало Католики Чорткова знайшли покровительку Європи на горищі місцевого храму Дизайн интерьеров квартир и домов в Украине от Design Evolution

Публикации