У Луцьку відзначили першу річницю ГО "Військові капелани Волині"

29.08.2017 4:24 9

У Луцьку відзначили першу річницю ГО

Розпочався захід із подячного молебню у кафедральному соборі Святої Трійці, який очолив канцлер єпархії протоієрей Микола Цап. З ним служили декани та військові священики.
На зборах було підсумовано роботу військових священиків за останній рік та обговорено напрямки подальшої діяльності спілки на поточний рік.
Голова спілки протоієрей Михайло Бучак проінформував, що за останній рік 23 військові священики спілки пройшли ротаційні служіння та ще 6 душпастирів на волонтерських засадах. Також було здійснено 12 волонтерських поїздок для підтримки військовослужбовців, шкіл, інтернатів, садочків та місцевого населення.
Від імені спілки отець Михайло висловив слова вдячності за підтримку і розуміння митрополиту Луцькому і Волинському Михаїлу, Синодальному Управлінню військового духовенства, благочинним і духовенству двох Волинських єпархій УПЦ КП, керівництву області та міста, спілкам воїнів АТО, прес-службі Волинської єпархії і всім небайдужим.
За добру капеланську службу були вручені відзнаки священикам. Також з привітальним слово виступили представники мистецького артдесанту "Вбережу", які в часі війни здійснили понад 50 поїздок на схід.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Актуальная информация о курсах валют в Виннице Инновационные грузоперевозки с "Мастер-Про": ваш надежный партнер в мире логистики Диваны современные, модульные, модные и необычные Лучшая мужская обувь на любой случай Средство для безопасного и быстрого похудения

Публикации