У Ватикані лаконічно повідомили про обговорення теми України під час зустрічі Папи з Путіним

05.07.2019 1:20 6

У Ватикані лаконічно повідомили про обговорення теми України під час зустрічі Папи з Путіним

Радіо Ватикану оприлюднило повідомлення про зустріч Папи Франциска з Путіним. Серед тем, які обговорювалися під час годинного спілкування, була й ситуація в Україні.

Однак жодної конкретики з повідомлення ватиканських джерел не отримано.

«Ватиканський прес-центр інформує, що під час щирих розмов сторони висловили задоволення розвитком двосторонніх стосунків, додатково скріплених сьогоднішнім підписанням протоколу про порозуміння, що стосується співпраці між ватиканською педіатричною лікарнею «Bambino Gesù» та педіатричними лікарнями Російської Федерації. Далі були розглянуті деякі важливі питання, що стосуються життя Католицької Церкви в Росії. Опісля сторони зупинилися на питаннях екології та на деяких актуальних темах у міжнародній сфері, з окремим посиланням на Сирію, Україну та Венесуелу», - інформують у Ватикані.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/catholics/vatikan/76394/

Следующая новость
Предыдущая новость

300-летие украинского святого отпраздновали в Беларуси Удобные врезные мойки на кухню Как перевести деньги с epayments на карту приватбанка Адвентисты собрали около 2000 человек на всеукраинский слет следопытов Клуб СуперСлотс для азартных игроков

Публикации