Український католицький університет оголосив для підлітків конкурс соціальних ідей

03.11.2017 1:44 12

Український католицький університет оголосив для підлітків конкурс соціальних ідей

Конкурс відбувається в три етапи:
I - Розказати про ідею, яку можна реалізувати у своїй громаді (місті, селі, селищі, ОТГ). Для цього достатньо до 15.11.2017 р. заповнити форму (https://goo.gl/forms/4cBHocrN9TaEqZFq1), де коротко описати соціальну ідею.
II - Презентувати свою ідею перед жюрі за участю представників УКУ, громадських організацій та досвідчених керівників проектів. Автори цікавих ідей будуть запрошені для участі в очному турі в УКУ 9 грудня 2017 року, де вони зможуть не лише презентувати соціальну ідею, а й пройти тренінг з підготовки проектних заявок для реалізації соціальних проектів та отримати сертифікат.
III - Найкращі соціальні ідеї під керівництвом найбільш вмотивованих дівчат і хлопців отримають супровід представників УКУ в реалізації власного соціального проекту.
Організатори впевнені, що найкращі ідеї у багатьох уже є — залишилося розповісти про них і заявити про себе.
Контакти: ВНЗ “Український католицький університет”, (032) 240-99-40 (внт. 3274), socialpedagogy@ucu.edu.ua

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Основные правила при игре в онлайн-слоты Реєстраційні документи створеного на материку Духовного управління мусульман Криму відправлені на доопрацювання Не упустите новинку Информационный портал про Италию УКРИТА Отличные четки из натуральных материалов

Публикации