Суд ще раз відмовив Івано-Франківській міськраді у справі з храмом УПЦ

17.07.2017 20:26 9

Суд ще раз відмовив Івано-Франківській міськраді у справі з храмом УПЦ

11 травня 2017 року Господарським судом Івано-Франківської області було задоволено заяву Івано-Франківської єпархії УПЦ (МП) про перегляд рішення суду за нововиявленими обставинами, скасовано рішення від 24.01.2017 р. та винесено нове рішення, яким відмовлено у задоволенні позову виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради до Івано-Франківської єпархії про зобов’язання звільнити орендовані нежитлові приміщення, тобто приміщення Спасо-Преображенського храму.
Вказане судове рішення виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради оскаржив в апеляційному порядку шляхом подання апеляційної скарги.
12 липня 2017 року Львівський апеляційний господарський суд своєю ухвалою залишив без змін рішення Господарського суду Івано-Франківської області від 11 травня 2017 р. у справі №909/1043/16.
Відповідно до статті 85 Господарського процесуального кодексу України у разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним господарським судом.
Отже, як пише сайт Івано-Франківської єпархії УПЦ (МП), 12 липня 2017 року рішення Господарського суду Івано-Франківської області від 11 травня 2017 р., яким відмовлено у задоволенні позову виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради до Івано-Франківської єпархії про зобов’язання звільнити орендовані нежитлові приміщення набрало законної сили.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Відеоспостереження — чи необхідно його підключати? Что посмотреть в Керчи Создание сайтов под ключ. Основные особенности Качественные шины на любой автомобиль Адвентисты собрали около 2000 человек на всеукраинский слет следопытов

Публикации