Резолюції конгресу мирян ляжуть в основу стратегії розвитку УГКЦ

10.10.2017 13:13 6

Резолюції конгресу мирян ляжуть в основу стратегії розвитку УГКЦ

Владики заслухали доповідь канцлера Київської архієпархії отця Василя Чудійовича, в якій він представив Резолюції ІІІ Конгресу мирян, що відбувся 26 вересня 2017 року в Києві. Їх було взято за основу для опрацювання стратегії розвитку Києво-Галицької митрополії.
Члени Синоду на своїй сесії прийняли напрями для розроблення проекту «Стратегії розвитку Києво-Галицької митрополії УГКЦ», а також створили робочу групу для опрацювання вищезгаданої стратегії. До участі в групі, головою якої обрали о. Василя Чудійовича, покликано декотрих координаторів Стратегії-2020 «Жива парафія».
Владики доручили робочій групі підготувати та представити проект «Стратегії розвитку Києво-Галицької митрополії УГКЦ» на наступній сесії Синоду.
Учасники Синоду заслухали доповідь о. Петра Жука, ректора Київської Трьохсвятительської семінарії, про актуальну ситуацію в семінарії, навчальний і виховний процес. Владики розглянули питання проголошення Собору Вишгородської Богородиці, що в місті Вишгороді, Марійським відпустовим центром Києво-Галицької митрополії.
Третю сесію Синоду єпископів Києво-Галицької Митрополії Української Греко-Католицької Церкви вирішено провести в січні 2018 року.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Митрополит Онуфрій відвідав Православну спартакіаду з греко-римської боротьби Для УПЦ важнее "внутреннее единство", чем единство с другими церквями Украины Участник АТО пронесет украинский флаг по паломническому пути "Эль Камино де Сантьяго" Профессиональный ведущий на праздник УПЦ КП долучилася до свята 76-ої річниці героїчної оборони Одеси

Публикации