П'ятидесятники анонсували Східноєвропейський лідерський форум у Києві

26.10.2017 16:15 6

П'ятидесятники анонсували Східноєвропейський лідерський форум у Києві

Формат СЄЛФ передбачає ранкові та вечірні пленарні сесії, секції, семінари, круглі столи, майстер-класи та ток-шоу.
У 2016 році СЄЛФ був присвячений підготовці до масштабного святкування 500-річчя Реформації, і протягом 2017 року команди християн, пов'язаних з форумом, зробили дуже багато різних проектів, спрямованих на Реформацію Церкви і суспільства. На думку організаторів форуму, «святкування річниці Реформації повертає Церкву і суспільство до біблійних основ нашої цивілізації. І що не менш важливо, вказує на ідеї Реформації, як дорожню карту для глибинних змін в Україні, а також євроінтегрує українців в традиційну християнську Європу».
У цьому році фокус-тема форуму -- «Реформація триває!». Мета форуму -- сприяти тому, щоб розпочаті в 2017 реформаційні проекти стали системною частиною постійної роботи Церкви.
На форумі буде представлено 12 секцій: «Церковне лідерство», «Бізнес», «Університет», «Апологетика», «Сімейне служіння», «Молодіжне служіння», «Євангелізація», «Місіонерство і відкриття нових церков», «Мистецтво і культура», «Медіа», «Церква і соціальне служіння», «Церква і громадянське суспільство».
«У наш час перед Церквою в Східній Європі стоять два виклики: один регіональний, а другий глобальний, і обидва пов'язані з духовно-світоглядними, а також суспільно-політичними перетвореннями, які переживають наші країни і світ в цілому», – сказав засновник і директор СЄЛФ Ярослав Лукасик. – Перший виклик стосується питань збудування національної культури народів Східної Європи, і тут найбільшим завданням є декомунізація, а також реакція на погрози з боку ідеології «руского міра». Другий виклик стосується збереження християнських фундаментів європейської цивілізації. Спочатку модернізм, а потім ідеї постмодернізму піддали цей фундамент серйозній ерозії. І модернізм, і постмодернізм відображені в різних версіях ліберальної теології, яка продовжує підривати основи християнської віри на території самої Церкви. Форум від самого початку свого існування фокусувався на цих питаннях, намагаючись знайти практичні шляхи для вирішення нагальних проблем».
Контакти: info@forumeast.eu, 38 097 003 14 25

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Подробно о системах видеонаблюдения - как выбрать правильную В Запорожье мусульмане присоединились к тренингу «Женщины — лидеры перемен в местных общинах» Доставка цветов курьеров в Химки: красивые букеты по лучшим ценам Подача одного из самых популярных казино Православный сайт со всей необходимой информацией

Публикации