Президент у Маріуполі помолився з вірянами УПЦ за мир в Україні

03.04.2018 14:17 9

Президент у Маріуполі помолився з вірянами УПЦ за мир в Україні

Глава держави помолився за мир в Україні та поспілкувався з вірянами, зазначив, що з першого дня свого президентства робив, робить і буде робити все для того, щоб на українську землю прийшов мир. «Звичайно, на жаль, це залежить не від нас», – додав він.
Порошенко нагадав, що відповідно до закону, зараз переформатовується антитерористична операція. «Яке я поставив завдання? 30 березня, відповідно до заяви Президента України, Канцлера Німеччини, Президента Франції – і ми дотисли Путіна, щоб він зробив таку саму заяву, а він цього разу відмовлявся це робити – щоб було (встановлено – ред.) перемир’я», - розповів глава держави. Він зауважив, що кожен свій робочий день починає із заслуховування інформації про ситуацію на фронті.
«Наші війська чітко виконують накази Верховного Головнокомандувача щодо припинення вогню», - підкреслив президент. Водночас він висловив жаль з приводу недотримання режиму припинення вогню з боку проросійських бойовиків та зазначив, що 1 квітня було одинадцять обстрілів, в тому числі з важкого озброєння. Президент також наголосив на важливості створення всіх умов для того, щоб свою роботу почала миротворча місія ООН і було припинено вогонь.
Також на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці Порошенко закликав усіх православних “в посту та покаянні провести Страсну седмицю і підготуватися до найрадіснішого свята року – Воскресіння Христова”.
Петра Порошенка у поїздці супроводжували міністр оборони України Степан Полторак та начальник Генерального штабу Збройних Сил України Віктор Муженко.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественные сертифицированные чехлы для телефонов Трубы и трубные комплектующие отличного качества от компании ООО «ГК Феррит» Быстрая доставка вкусной еды на дом Професійна література для адвокатів Ниндзя и самурай против гейши и сакуры в казино Колумбус

Публикации