Нігерійський дизайнер створив найдорожчу у світі кіпу

19.03.2018 17:43 15

Нігерійський дизайнер створив найдорожчу у світі кіпу

167 тисяч доларів. Така вартість найдорожчої в світі кіпи, створеної нігерійським дизайнером Токунбо Даніелем, відомим як TDaniel. Кіпа прикрашена 3500 кристалами Swarovski і діамантом бездоганного ограновування вагою в два карати, повідомляє Хадашот.

TDaniel відомий як ювелір знаменитостей, який працює з ексклюзивними кристалами, смарагдами і діамантами. Серед його клієнтів багато футбольних зірок - Дідьє Дрогба, Ян Райт і Кріштіану Роналду, в особистому музеї якого на Мадейрі виставлені інкрустовані діамантами бутси авторства TDaniel.

«У Нігерії у євреїв був досить екзотичний імідж, - каже Даніель. - Чим більше я знайомився з юдаїзмом, тим більше закохувався у його ритуали і естетику. Мій дизайн кіпи - своєрідний прояв зачарованості цією релігією».

Робота над кіпою у співпраці з лондонським ювеліром Робертом Гудманом зайняла у дизайнера два тижні. Варіант без діамантів можна придбати «всього» за 9 300 доларів США.

TDaniel заявив, що після продажу пожертвує 1330 доларів представництву ХАБАДа в Нігерії на чолі з ребе Ісраелем Узаном.

«Благодійність забезпечує духовне процвітання єврейської громади в Нігерії, а також сприяє взаєморозумінню і повазі», - підкреслив дизайнер.

Новинку від TDaniel можна придбати на сайті з продажу предметів розкоші VeryFirstTo. «Ця приголомшлива кіпа - одночасно чудовий головний убір і твір мистецтва, - говорить засновник VeryFirstTo Марсель Кнобіль. - Однак ми не гарантуємо, що це підвищить ймовірність відповіді на ваші молитви!».

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/world_news/70493/

Следующая новость
Предыдущая новость

Где и как можно быстро получить медицинскую справку 026/у? Где купить аттестат о полном среднем образовании Єдиний у світі вишитий іконостас встановили на Тернопільщині Как перевести деньги с epayments на карту приватбанка Священник УПЦ в Крыму просит оккупационные власти открыть нудистский пляж

Публикации