Мусульманам повернули будинок Катеринославської Соборної Мечеті в Дніпрі

28.07.2018 6:26 0

Мусульманам повернули будинок Катеринославської Соборної Мечеті в Дніпрі

Сесія Міської ради Дніпра 25 липня повернула мусульманам будівлю Катеринославської Соборної Мечеті, яка до революції була центром ісламської життя і однією з найкрасивіших міських будівель.

Комуністи зробили в ній картонажних цех, потім клуб НКВД, потім спортивну школу.

В обмін мусульмани придбали спортивний зал на проспекті Богдана Хмельницького і вже навесні наступного року переведуть туди дитячу спортивну школу.

«Тепер у Дніпрі буде і нова спортивна школа, і культурний центр кримськотатарського народу, і новий ісламський центр. Ми обіцяли це зробити Мустафі Джемілєву і меджлісу кримськотатарського народу ще в 2014 році. У ті страшні часи, коли окупант прийшов на їх землю. І ми зробили це. Тому, що хід історії не зупинити і рано чи пізно, але справедливість завжди торжествує », - написав у Facebook мер Дніпра Борис Філатов.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/other_confessions/islam/71962/

Следующая новость
Предыдущая новость

А вы уже знаете, где можно получить справку формы 003-В/у быстро и без проблем? Еще больше возможностей приобрести товары по выгодной цене Как найти работу моряку? Качественные ортопедические матрасы по приятной цене Что подарить иностранцу из сувениров?

Публикации