Митрополит Онуфрій визначає пастирську опіку військовослужбовців одним з пріоритетних напрямків діяльності УПЦ

29.10.2018 16:46 0

Митрополит Онуфрій визначає пастирську опіку військовослужбовців одним з пріоритетних напрямків діяльності УПЦ

"Впевнений, що ваша зустріч буде корисною усім, хто забезпечує духовне служіння в Збройних Силах та інших військових формуваннях України, - йдеться у привітанні митрополита Онуфрія 16 жовтня. - Перш за все, хочу висловити щиру вдячність тим, хто несе слово Христове про мир та любов під обстрілами на передовій. Це справжня жертовність, яку ви, всечесні отці та браття, щоденно із року в рік самовіддано проявляєте заради ближніх та на благо нашої Батьківщини".
За словами глави УПЦ (МП), "унікальний досвід, отриманий військовими капеланами під час служіння в сучасних умовах, постійно потребує нового аналізу та осмислення, адже ваша нинішня діяльність суттєво відрізняється від служіння в мирних умовах. Ця необхідність і зібрала сьогодні всіх вас задля обговорення та пошуку нових шляхів капеланського служіння".
Митрополит Онуфрій підкреслює: "Ми, як і раніше, вважаємо духовно-пастирську опіку військовослужбовців одним із пріоритетних напрямків діяльності Української Православної Церкви. Водночас, не залишаючи поза увагою ваше повсякденне пастирське служіння, засвідчуємо про наше розуміння складнощів капеланського служіння в умовах сьогодення і молимося за усіх вас".
Фото ukr.media

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Все для тормозной системы вашего автомобиля Финансовая помощь тем, кому это необходимо: кредиты онлайн Беларусь не впустила из Украины главу Белорусской Автокефальной Православной Церкви Присоединяйтесь к счастливым обладателям цифровых валют Все для вышивки бисером

Публикации