Кліриків і вірян УПЦ нагороджено державними відзнаками за волонтерство і допомогу військовим

08.12.2017 17:14 9

Кліриків і вірян УПЦ нагороджено державними відзнаками за волонтерство і допомогу військовим

Зокрема, з вітальним словом до військовослужбовців звернувся намісник Ужгородського Свято-Воскресенського чоловічого монастиря, голова Паломницького відділу єпархії УПЦ (МП), архімандрит Марк (Куштан). Участь в заходах також взяв настоятель Свято-Успенського храму в м. Чоп, протоієрей Миколай Вакаров.
Після привітань священнослужителі були нагороджені високими державними відзнаками, зазначає сайт УПЦ.
Того ж дня на Київщині, у виконавчому комітеті Броварської міської ради, відбулись урочистості з нагоди свята. Під час святкового заходу було відзначено подякою парафію на честь Воскресіння Христового села Зазим’є Броварського району “За активну громадянську позицію, волонтерську діяльність та надання постійної допомоги військовослужбовцям у зоні проведення АТО, безкорисливу працю на благо процвітанняі миру на землі”.
Також 5 грудня у концертному залі Вінницької обласної філармонії відбувся урочистий захід, присвячений Міжнародному дню волонтера. Кращих волонтерів Вінниччини привітали представники місцевої влади і народні депутати. Священик Вінницької єпархії УПЦ протоієрей Анатолій Кузнєцов був нагороджений відзнакою президента України «За гуманітарну участь у Антитерористичній операції». Дякуючи за нагороду, священик зауважив, що, починаючи з 2014 року, він здійснив 34 поїздки у зону АТО, доставляв допомогу військовим Збройних Сил України, а також мирним жителям.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Где купить бутсы в Киеве? Заходите на сайт казино Вулкан и играйте бесплатно Фотомагниты по хорошей цене Большой выбор качественной женской обуви из натуральной кожи по доступным ценам Срочный ремонт смартфонов Xiaomi в СкайМи

Публикации