Католицький єпископ надихає місіонерів на служіння у Маріуполі

10.11.2018 1:03 0

Католицький єпископ надихає місіонерів на служіння у Маріуполі

Єпископ провів месу в каплиці, обладнаній місіонерами ХСП на території закинутого літнього дитячого табору, під час якої благословив всіх присутніх – і дорослих, і дітей. По закінченню літургії єпископ Станіслав Широкорадюк присвятив багато часу спілкуванню з вихованцями дитячого центру «Ковчег» та членами місцевих біблійних груп.
Єпископа цікавило, як розпочиналася робота місіонерської групи в селах «сірої зони» під Маріуполем; як розвивалося служіння, поступово набираючи масштабів та поширюючись на нові території, та, головне, які нові перспективи відкриваються на цих теренах у царині євангелізації, пастирської опіки та освітньої діяльності.
На завершення, в приміщенні місіонерського центру ХСП-Маріуполь, відбулася спільна трапеза. Єпископ Станіслав Широкорадюк благословив служителів ХСП на подальшу працю й дозволив знаходження табернакля у каплиці Центру, а також пообіцяв всебічну підтримку діяльності ХСП.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Професійна література для адвокатів Красивые детские фотозоны по выгодной цене Только качественный и оригинальный инструмент на любой вкус Чем отличаются фирмы-упаковщики автозапчастей? Большой выбор махровых полотенец

Публикации