Капелани УГКЦ відвідали військових на сході України

07.11.2017 0:04 3

Капелани УГКЦ відвідали військових на сході України

“Для рідного батальйону "Тернопіль" придбали бензопилу, бо тут так само, як у нас, уже дуже холодно (хлопці готуються до зими). Найбільше їх гріє наша щира молитва та любов, яку вони відчувають тут, коли ми їх відвідуємо, служимо та передаємо добро, що пожертвували вірні - прості та щирі українці”, – розповів отець Володимир Топоровський, військовий капелан УГКЦ.
Капелани відвідали військовослужбовців із молитвою та святими тайнами, намагаючись усіх охопити душпастирською опікою. “Було так, що до окремих не змогли добратися через певні обставини, що склалися, – ділиться о. Володимир Топоровський. – Вірю, що вони в майбутньому вирішаться і ми знову спільно станемо до молитви, бо вона нас рятує та допомагає усім. Хлопці наші її тут дуже сильно потребують. Молимося разом за них у наших парафіях і родинах”.
Поїздка капеланів відбулася з благословення та за матеріальної підтримки владики Василя Семенюка, митрополита Тернопільсько-Зборівського. Військові дякували за пам’ять про них та жертовність людей і духовенства.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Концерт Мамахохотала в Киеве Прокат лыж в Эстосадок Когда лучше стричься, чтобы иметь красивые волосы Берите автомобили во временное пользование Фриспины за регистрацию без депозита: выгоды и нюансы бесплатных бонусных подарков гемблинг-заведений онлайн

Публикации