Громадська рада з питань співпраці з церквами при МОН відзначить 10-річчя своєї діяльності

24.10.2018 19:39 3

Громадська рада з питань співпраці з церквами при МОН відзначить 10-річчя своєї діяльності

У жовтні 2008 р. відповідно до наказу МОН від 20.10.2008 р. № 941 та за ініціативою Церков і релігійних організацій України було утворено Громадську раду з питань співпраці з Церквами та релігійними організаціями при МОН України з метою сприяння всебічному забезпеченню свободи совісті та подальшої гармонізації державно-конфесійних відносин в галузі освіти, підтримання постійного діалогу із Церквами та релігійними організаціями, більш ефективного використання їхнього потенціалу у виховному процесі. 23 грудня 2008 р. відбулося перше засідання Громадської ради.
Таким чином нинішнього року Громадська рада з питань співпраці з Церквами та релігійними організаціями при МОН України відзначає 10-річчя своєї роботи.
"За ці роки діяльність Громадської ради засвідчила її високу ефективність, що має вагомий результат для подальшої гармонізації державно-конфесійних відносин у сфері освіти", - йдеться у повідомленні організаторів урочистого заходу.
Урочисту засідання Громадської ради за участю міністра освіти і науки України Л. Гриневич та членів Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій з нагоди 10-річчя діяльності Громадської ради відбудеться 12 листопада 2018 р. о 14.00 у залі колегії МОН.

Фото facebook

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Поляки відреставрують низку архітектурних пам’яток Львова Кредит онлайн с плохой кредитной историей Когда дизайн становится произведением искусства Качественные запчасти на мотоблок по доступной цене Куда лучше отправиться отдыхать туром?

Публикации