Греко-католицький священик з Франківська претендує на Медичний Оскар

08.08.2019 11:24 0

Греко-католицький священик з Франківська претендує на Медичний Оскар

Священик Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ отець Ярослав Рохман - серед фіналістів головної медичної відзнаки України "Орден Святого Пантелеймона".

Про це повідомляє Курс.

На сторінці відзнаки “Орден Святого Пантелеймона. Честь медичної професії” презентували фіналістів у останній з номінацій.

Отож, у номінації «Взірець служіння суспільству» 2019 року серед чотирьох претендентів на Медичний Оскар – капелан Івано-Франківського клінічного центру паліативної допомоги, священик Івано-Франківської архаєпархії УГКЦ отець Ярослав Рохман.

Отець Ярослав Рохман є головою Комісії у справах душпастирства охорони здоров’я архиєпархії та здійснює духовний супровід франківської спілки дружин воїнів АТО.

Громадську відзнаку «Орден Святого Пантелеймона» запровадили у 2017 році. Її ініціатор — Громадська організація «Українська ліга розвитку паліативної та хоспісної допомоги», вона підтримується Національною академією медичних наук України та Комітетом Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, а також главами трьох християнських церков в Україні.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_society/76780/

Следующая новость
Предыдущая новость

Аппетитные бонусы и море слотов в казино Лавина С качественным и удобным постельным бельем ваш сон будет как у младенца Подписчики в Телеграмм по выгодной цене Быть уверенным в качестве – заказывать работы на «Курсовичок» Качественная и недорогая мебель для вашего дома

Публикации