В Україні проходить засідання європейської конференції католицького згромадження місіонерів облатів Марії Непорочної

21.06.2018 14:35 3

В Україні проходить засідання європейської конференції католицького згромадження місіонерів облатів Марії Непорочної

На зустріч прибули 19 вищих настоятелів (провінціяли, настоятелі делегатур і місій) з європейських країн, де працюють місіонери облати а саме: Франції, Іспанії, Італії, Бельгії, Голандії, Польщі, Ірландії, Англії, Румунії і Білорусі. Присутній також радник генеральний у Європі отець Антоній Бохм та голови європейських комісій Згромадження Місіонерів Облатів, а саме: місійної, економічної, у справах молоді й покликань і справедливості та миру.
Службу Божу на відкритті Асамблеї очолив отець Павло Вишковський, який привітав усіх присутніх і у проповіді звернувся до Євангелія, яке заохочує «Бути досконалим, як Отець небесний досконалий». «Цього від нас очікує не лише Ісус. Цього, як добре знаємо, очікують наші співбрати, що їм настоятелі служимо», ‒ зазначив отець Павло.
На початку зустрічі президент СІЕ отець Раймунд Варрен подякував настоятелю Делегатури Місіонерів Облатів Марії Непорочної в Україні отцю Павлу Вишковському за запрошення й організацію цієї зустрічі в Україні, а також за теплий прийом і гостинність. «Ми тут, щоби бути разом із вами в нелегкий для України час, наша присутність це запевнення, що ми в Європі за одно з Україною», ‒ сказав отець Варрен.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Рюкзаки для всей вашей семьи Лучше товары для сада и огорода Архімандрит УАПЦ повернувся в УПЦ (МП) Біля Полтави розташовано дитячий табір УАПЦ Переезды и перевозка мебели

Публикации