Відбулася зустріч українських капеланів з капеланом ВВС США

15.11.2017 18:32 9

Відбулася зустріч українських капеланів з капеланом ВВС США

Особливо цікаво було почути про роботу капеланів в умовах стихійного лиха та бойових дій. Полковник поділився своїм досвідом у подоланні посттравматичного стресу (ПТРС). Торкнувся він також і питання ментального здоров'я і духовності. Капелан відповів на численні запитання і був вражений добросусідством та щирістю слухачів.
Послухати гостя завітало багато слухачів, серед яких начальник служби військового духовенства НГУ полковник Олександр Іздебський, радник командувача Юля Тиховод, а також психологи, представники ГО "Жіноча сила".
На зустрічі були також заступник голови Синодального управління військового духовенства УПЦ КП по роботі з Нацгвардією України протоієрей Іван Михайлишин та капелан в/ч 3066 протоієрей Микола Візер, представники капеланської служби УГКЦ на чолі з о. Любомиром Яворським та представник протестантських конфесій Василь Хімич.
Роберт Хікс передав для них багато цікавої літератури.
Зустріч закінчилась спільною молитвою і співом козацького "Многоліття".

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Грузоперевозки в Киеве по самым выгодным тарифам в городе Порошенко: Україна очікує визнання автокефалії від Церкви-Матері На чем зарабатывают букмекеры? У Криму священик УПЦ благословив російських окупантів "на захист державного кордону РФ" Угги — универсальная теплая обувь

Публикации