Всеукраїнська Рада Церков закликає Путіна звільнити Сенцова та інших політв’язнів

02.07.2018 20:53 3

Всеукраїнська Рада Церков закликає Путіна звільнити Сенцова та інших політв’язнів

“Заради милосердя і з гуманітарних міркувань просимо прислухатися до нашого заклику і сприяти якнайшвидшому звільненню і можливості виїхати в Україну Сенцова Олега Геннадійовича, Кольченко Олександра Олександровича, Сущенко Романа Володимировича, Гриба Павла Ігоровича, Карпюка Миколи Андроновича, Клиха Станіслава Романовича, Балуха Володимира Ігоровича та інших, зазначених в доданому списку”, – зазначається у зверненні ВРЦіРО.
Цим зверненням Рада Церков долучила свій голос до голосу світової та української громадськості, голосу багатьох країн і міжнародних організацій. Глави українських конфесій сподіваються на те, що президент Росії Володимир Путін прислухаєтеся до цього заклику і зробить все від нього залежне для прийняття позитивного рішення по даному питанню.
Крім цього, за результатами засідання ВРЦіРО зробила окрему заяву з приводу погромів, спрямованих проти циган (рома).
Також Рада Церков підтримала пакет законопроектів «Чужих дітей не буває», розроблених з метою захисту прав дітей Міністерством юстиції та доопрацьованих Верховною Радою до другого читання.
Раніше ВРЦіРО звернулося до Міністерства освіти з вимогою скасувати антидискримінаційну експертизу підручників, проведення якої, як наполягає ВРЦіРО, не передбачено законодавством України.
Новим головуючим у Всеукраїнській Раді Церков і релігійних організацій на новий піврічний період став головний рабин м. Києва та України Яків Дов Блайх, президент Об’єднання іудейських релігійних організацій України.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Психолог, который поможет вам в разных ситуациях Удивительный мир гемблинга на сайте Азино 777 Как играть в мобильное казино: подробности Изготовление пакетов и нанесение на них печати во Львове Оригинальные игровые машины для тех, кто любит побеждать

Публикации