Архієпископ УПЦ КП відспівував бійця, який загинув від ракетного обстрілу з території РФ

23.08.2018 16:03 3

Архієпископ УПЦ КП відспівував бійця, який загинув від ракетного обстрілу з території РФ

Олександр Буйвало, 1986 року народження, був старшим сержантом 27-го реактивного артилерійського полку, 17-м воїном, загиблим в результаті ракетного обстрілу з території РФ 3 вересня 2014 року в районі населеного пункту Перемога Луганської області. Нещодавно ДНК-експертиза встановила, що фрагмент тіла, який був знайдений пошукової місією в 2017 році, належить Олександру Буйвалу.
Чин похорону загиблого звершив архієпископ Сумський і Охтирський Мефодій з духовенством міста Суми. Провести в останній путь земляка прийшли близько тисячі сумчан, серед яких і керівники області та міста. Поховали бійця на Алеї Слави Центрального кладовища Сум.
Загиблого бійця везли з м. Запоріжжя до Сум. Дорогою попрощатися з ним з квітами і прапорами вийшли жителі Охтирки, Тростянця, Боромлі. До прощання долучилося й духовенство Охтирського благочиння УПЦ КП.

Нагадаємо, днями боєць АТО Віталій Фоменко розповів про бій з росіянами і молитви в полоні.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Информационный сервис для организации похорон Букмекерская контора, которая предоставляет выгодные условия Свежий хамон и другие продукты на Фрешбазе Блюда грузинской кухни с доставкой на дом в Харькове Американские металлоискатели GARRETT в Украине

Публикации