Єпископ УПЦ (МП) передав допомогу військовим, а УПЦ КП нагородила бійців АТО

07.11.2017 16:21 3

Єпископ УПЦ (МП) передав допомогу військовим, а УПЦ КП нагородила бійців АТО

Необхідне обладнання та інші засоби були закуплені за сприяння відділу душпастирської опіки Івано-Франківської єпархії УПЦ (МП) та передані особисто єпископом Тихоном Бригаді тактичної авіації Збройних Сил України, яка дислокується в Івано-Франківську.

Подія відбулася на тлі конфліктів навколо спірних храмів Коломийщини -- у селі Старий Гвіздець та безпосередньо у Коломиї.

А 5 листопада голова Синодального управління військового духовенства УПЦ КП митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан на запрошення командування 72 окремої механізованої бригади ім. Чорних Запорожців взяв участь у святково-урочистих заходах, що відбувались в м. Біла Церква Київської області з нагоди повернення 72 ОМБР із зони проведення АТО.

З початку бойових дій на сході України 72 бригада вперше за 3,5 роки у повному складі повернулась на місце постійної дислокації.
Військовослужбовці урочисто пройшлись від військової частини до центру м. Біла Церква, а містяни впродовж усього шляху живим ланцюгом вишикувалися по обом бокам вулиці і вітали своїх захисників.
На адресу особового складу на території центральної площі м. Біла Церква звучали урочисті привітання від громадян, керівництва міста, області та представників силових структур України.
Голова СУВД митрополит Іоан звернувся до присутніх захисників України із пастирським словом та подякував військовослужбовцям за благі діла направлені на захист територіальної цілісності України. Військовослужбовці бригади, з патріарха Філарета, отримали з рук митрополита Іоана церковні нагороди - медалі "За жертовність і любов до України".

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Использование миостимуляции Суд дозволив заочне розслідування щодо екс-міністра Захарченка у "церковній справі" Куда лучше отправиться отдыхать туром? Быстрый и качественный ремонт macbook в Киеве Почему так популярны курорты Болгарии?

Публикации