У Хмельницькому відбулася міжнародна конференція, присвячена взаємодії релігійних організацій та органів влади

07.06.2018 11:34 0

У Хмельницькому відбулася міжнародна конференція, присвячена взаємодії релігійних організацій та органів влади

Міжнародні організації були представлені науковими співробітниками з Берлінського технічного університету, Університету Монпельє імені Поля Валері та іншими.
Вирішення актуальних питань взаємодії церкви, суспільства і держави повинно привести до створення системи взаємовідносин, за яких максимально реалізується людський потенціал та йде становлення проактивного громадянського суспільства. Відповідно кожна релігійна конфесія по-своєму бачить спосіб соціального служіння та пропонує різні інструменти для подолання суспільних конфліктів, вирішення внутрішньодержавних проблем.
Як зазначали учасники конференції, організатори заходу створили плідну обстановку для всебічного наукового обговорення нагальних питань взаємодії політики і релігії, держави і церкви. Окремий блок був присвячений виступам релігійних організацій, які, крім традиційних християнських конфесій, були представлені Товариством свідомості Крішни, Церквою саєнтології, Духовним Управлінням мусульман України.

Зокрема, Церква саєнтології порушила питання релігійної свободі в Україні та світі й наполягала на встановленні рівності в області реєстрації релігійний організацій в Україні.
За результатами конференції та круглого столу була підготовлена ​​резолюція.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Русский Вулкан лучшие онлайн слоты Igrosoft, Novomatic, NetEn СБУ притягла до відповідальності низку священиків УПЦ Шаринг на территории Украины, России и Европы Как сделать дом уютнее Детективные агентства в Одессе. Ошибки при выборе частного детектива

Публикации