Провідні фахівці з'їдуться в Київ на семінар «Допомога клієнтам, які страждають від небажаного гомосексуального потягу»

24.05.2018 11:16 42

Провідні фахівці з'їдуться в Київ на семінар «Допомога клієнтам, які страждають від небажаного гомосексуального потягу»

На семінарі розглядатимуть проблематику розвитку і подальшої трансформації гендерної ідентичності, різні способи формування гомосексуальності. Цей феномен проаналізують не лише з огляду на біологічні фактори, але й у контексті соціокультурного середовища, виховання. буде запропоновано різноманіття варіантыв терапії та процесу одужання.
Подія відбувається в рамках презентації російськомовного видання книги Джозефа Ніколозі (Joseph Nicolosi) «Сором і втрата прив’язаності» (Україна, 2018), присвяченої темі гендерної ідентичності й небажаного сексуального потягу у чоловіків до представників своєї статі (same sex attraction).
Програма:
Крістл Рут Вонхольдт (Christl Ruth Vonholdt), Німеччина (Dr. med., дитячий і підлітковий педіатр, директорка Німецького Інституту для молоді і суспільства (Deutsches Institut für Jugend und Gesellschaft), християнська авторка)
Гомосексуальність – це явище вроджене чи набуте? Про що говорять дослідження?
Майкл Девідсон (Michael Davidson), Велика Британія (PhD, член Академії вищої освіти Великої Британії (FHEA), директор Core Issues Trust)
Заборона терапевтичних втручань у випадках небажаного потягу до осіб своєї статі: де доказова база? Як порушується автономія клієнта на Заході у ім”я пропаганди пансексуальності
Гарнік Кочарян, Україна (доктор медичних наук, професор кафедри сексології, медичної психології, медичної та психологічної реабілітації Харківської медичної академії післядипломної освіти)
Сучасні уявлення про гомосексуальність, методи її лікування і підходи Джозефа Ніколозі
Ірис Шипош (Írisz Sipos), Німеччина/Угорщина (магістр мистецтв у галузі порівняльного літературознавства, історії мистецтва та теорії комунікації, викладачка та дослідниця Йоганнес-Гутенбергського університету в Майнці, з 2004 року - член спільноти OLC (Reichenberg-Fellowshiip), де працює у редакції видавництва)
Угорський досвід контроверсійного сприйняття книги Джозефа Ніколозі професійними колами: професійні та політичні реакції 2013-го року
Ростислав Білобривка, Україна (доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри психіатрії, психології та сексології Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького)
Особливості психології чоловіків і жінок
Вікторія Бабич, Україна (кандидат медичних наук, доктор філософії, асистент кафедри психіатрії і наркології Національного медичного університету ім. О.О.Богомольця, лікар-психіатр вищої кваліфікаційної категорії, лікар-нарколог, медичний психолог, психотерапевт)
В’ячеслав Халанський, Україна (психолог, сертифікований психотерапевт екзистенційно-аналітичного напряму; учасник проектів Langham Trauma Project; Eastern and Central European Mental Health Advisory Group, Medical Institute for Sexual Health, USA; GLE-International)
Для участі в семінарі обов’язкова попередня реєстрація: https://goo.gl/forms/f28HpfW60SiRtquC3
Вартість участі: 250 грн – за предоплатою на картку Приватбанку (26009053032022 VYACHESLAV VOLODIMIROVICH), 300 грн – на місці в день події.
Адреса події: Київ, вул. Деревлянська, 13 (ст.м. «Лук’янівська» або «Дорогожичі», Інститут релігійних наук).
Час: 11:00–18:00.
Додаткова інформація:
(095) 420-15-34, skhalanskyy@gmail.com (В’ячеслав)
(063) 615-24-33, ryba4uk@gmail.com (Ольга)

Нагадаємо, що 13-16 червня 2018 року в Києві також пройде навчальний курс з служіння людям з проблемами гомосексуальності.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Подари себе счастье Преимущества гидравлических кресел в салоне красоты Оформление визы без проблем Качественный пенопласт от производителя Гнатолог: наукове дослідження зубів та їх роль у здоров'ї

Публикации