Патріарх Філарет нагородив керівництво Інституту культурології та Міністерства екології орденами за утвердження помісної церкви

31.05.2018 16:24 162

Патріарх Філарет нагородив керівництво Інституту культурології та Міністерства екології орденами за утвердження помісної церкви

У зустрічі патріарха з міністром екології також взяли участь радник міністра Богдан Бялюк та голова правління НАК «Надра України» Ярослав Климович.
Сторони обговорили сучасну екологічну ситуацію в Україні, загрози, які постають у цій сфері та перспективи співпраці держави і Церкви задля збереження природи і популяризації дбайливого ставлення до навколишнього середовища.
За заслуги з відродження духовності в Україні та утвердження помісної Української Православної Церкви предстоятель Київського Патріархату відзначив Остапа Семерака, Богдана Бялюка та Ярослава Климовича орденами святого рівноапостольного князя Володимира Великого 3-го ступеня.
24 травня патріарх Філарет провів зустріч з керівництвом Інституту культурології Національної академії мистецтв України. Зокрема, до патріарха завітали радник президента України, віце-президент НАМУ, директор Інституту культурології, академік Юрій Богуцький, заступник директора Інституту Сергій Волков та заступник директора Інституту Тамара Дзюбенко.

Патріарх обговорив з ними актуальні питання з життя Церкви і суспільства та відзначив їх церковними нагородами. За заслуги з відродження духовності в Україні та утвердження помісної Української Православної Церкви Сергія Волкова нагороджено орденом Христа Спасителя, а Тамару Дзюбенко орденом святої великомучениці Варвари.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Самый большой выбор напольных покрытий со скидками Aviator ойынында тәуекелдерді азайтып, пайдаңызды қалай арттыруға болады? Лечебный гриб линчжи по оптимальной цене Как клеить флизелиновые обои самостоятельно Космолот — онлайн казино, покорившее СНГ

Публикации