Патріарх Філарет нагородив керівництво Інституту культурології та Міністерства екології орденами за утвердження помісної церкви

31.05.2018 16:24 162

Патріарх Філарет нагородив керівництво Інституту культурології та Міністерства екології орденами за утвердження помісної церкви

У зустрічі патріарха з міністром екології також взяли участь радник міністра Богдан Бялюк та голова правління НАК «Надра України» Ярослав Климович.
Сторони обговорили сучасну екологічну ситуацію в Україні, загрози, які постають у цій сфері та перспективи співпраці держави і Церкви задля збереження природи і популяризації дбайливого ставлення до навколишнього середовища.
За заслуги з відродження духовності в Україні та утвердження помісної Української Православної Церкви предстоятель Київського Патріархату відзначив Остапа Семерака, Богдана Бялюка та Ярослава Климовича орденами святого рівноапостольного князя Володимира Великого 3-го ступеня.
24 травня патріарх Філарет провів зустріч з керівництвом Інституту культурології Національної академії мистецтв України. Зокрема, до патріарха завітали радник президента України, віце-президент НАМУ, директор Інституту культурології, академік Юрій Богуцький, заступник директора Інституту Сергій Волков та заступник директора Інституту Тамара Дзюбенко.

Патріарх обговорив з ними актуальні питання з життя Церкви і суспільства та відзначив їх церковними нагородами. За заслуги з відродження духовності в Україні та утвердження помісної Української Православної Церкви Сергія Волкова нагороджено орденом Христа Спасителя, а Тамару Дзюбенко орденом святої великомучениці Варвари.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Компания «3DGURU» предлагает качественные услуги 3D печати Качественные шины на любой автомобиль Тотал меньше 2.75: что это значит в ставках на спорт Азартные игры и священное писание 10 простых способов улучшить интерьер квартиры

Публикации