Історики і релігієзнавці зберуться у Києві на конференцію «В орбіті християнської культури. До 1030-річчя хрещення Русі».

24.10.2018 21:39 3

Історики і релігієзнавці зберуться у Києві на конференцію «В орбіті християнської культури. До 1030-річчя хрещення Русі».

На секціях конференції розглянуть теми "Перші кроки християнізації Давньоруської держави", "Релігійні символи та церковна ідеологія", "Філософська лексика в українських проповідях другої половини XVII ст.", "Церква перед викликами нового часу", "Релігійна культура ранньомодерної доби", "Соціальний зріз церковної історії: ранньомодерний та модерний час", "Соціальний зріз церковної історії: радянська доба", "Невідомі та маловідомі джерела церковно-релігійної історії".
Серед доповідачів на конференції - доктори і кандидати наук, зокрема член-кореспондент НАНУ Олексій Толочко, Наталя Яковенко, Вадим Арістов, Ігор Скочиляс та інші.
Опублікована програма конференції: https://drive.google.com/file/...

Адреса події: Національний музей історії України, вул. Влодимирська, 2.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Узнайте как купить двухкомнатную квартиру в Твери УГКЦ створить у Коломиї комп’ютерний клас для людей похилого віку Как клеить флизелиновые обои самостоятельно Лучшие виртуальные развлечения Как не ошибиться с выбором подарка для девушки

Публикации