Єпископ УПЦ увійшов до журі міністерського конкрсу юних філософів та релігієзнавців

03.05.2018 0:04 6

Єпископ УПЦ увійшов до журі міністерського конкрсу юних філософів та релігієзнавців

З благословення митрополита Полтавського і Миргородського Филипа, голови Синодального відділу релігійної освіти, катехізації та місіонерства УПЦ (МП), як член журі у ньому взяв участь перший заступник голови відділу, віце-ректор Полтавської місіонерської духовної семінарії, кандидат філософських наук, єпископ Новосанжарський Веніамін (Погребний).
До складу журі також увійшли Людмила Хоружа, завідувач кафедри Київського університету імені Бориса Грінченка, доктор педагогічних наук, професор; Оксана Довгополова, професор Одеського національного університету імені І. І. Мечнікова, доктор філософських наук та інші.
У заході, організованому Міністерством освіти і науки України, взяли участь 16 команд юних філософів та релігієзнавців – 3-5 учнів 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, а також відповідних курсів професійно-технічних навчальних закладів.
У полі зору учасників постали різні дискусійні питання теоретичного та теоретико-прикладного спрямування. Виконуючи складні завдання, юні філософи і релігієзнавці загартувалися задля подальших змагань і реалізації отриманих знань у житті.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Католический епископ: «Нужно идти на Восток Украины и евангелизировать» Туры в Испанию на Коста дель Соль На Прикарпатті селяни звинувачують священика УПЦ КП у крадіжці 700 тис. грн Исламский культурный центр открыл в Харькове свою гимназию Быстрая доставка покупок из США

Публикации