УПЦ КП нагородила головного військового прокурора і генералів Міноборони

18.10.2017 13:44 6

УПЦ КП нагородила головного військового прокурора і генералів Міноборони

У зустрічі також взяли участь патріарший намісник, митрополит Переяслав-Хмельницький і Білоцерківський Епіфаній та заслужений журналіст України Юрій Дорошенко.
У переддень Дня захисника України за заслуги перед Українською Церквою, внесок у відродження духовності глава УПЦ КП нагородив Анатолія Матіоса орденом святого Юрія Переможця.
«Ордени це лише символи ставлення до тієї чи іншої особи, а головна нагорода від Бога», – сказав Патріарх Філарет. Він побажав головному військовому прокурору України, щоб Господь й надалі дарував йому сил та мудрості у праці на благо держави.
УПЦ КП нагородила головного військового прокурора і генералів Міноборони
Предстоятель УПЦ Київського Патріархату високо оцінив діяльність військової прокуратури в утвердженні законності, правопорядку та боротьбі з корупцією. Учасники зустрічі обмінялися думками щодо стану та перспектив розвитку державно-церковних відносин.
Цього ж дня патріарший намісник, митрополит Переяслав-Хмельницький і Білоцерківський Епіфаній вручив високі церковні нагороди – ордени святого рівноапостольного князя Володимира II ступеня – керівництву Міністерства оборони України.
Ордени отримали генеральний інспектор Міністерства оборони України, учасник АТО, генерал-лейтенант Руслан Хомчак, начальник Головного Управління персоналу Генерального штабу Збройних Сил України, учасник АТО, генерал-лейтенант Артур Артеменко, начальник Департаменту Оборонного планування Міністерства оборони України, учасник АТО, генерал-майор Анатолій Петренко, генерал-майор Володимир Лішавський.
Після нагородження митрополит Епіфаній привітав усіх з професійним і християнським святом. Патріарший намісник зазначив, що за останні роки українське військо пройшло нелегкий, але ефективний шлях до позитивних змін. Владика підкреслив, що українські воїни і військове духовенство УПЦ Київського Патріархату щодня плідно і жертовно звершують своє служіння заради захисту і зміцнення України.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Иконостас по индивидуальному заказу и коллекция готовых изделий Svyatsy - православная лавка Учим английский на солнечной Мальте Выбор и покупка 4G модема Онлайн-обучение на музыкальных инструментах

Публикации