Священики УПЦ КП відвідали військових і дітей-сиріт у зоні АТО

01.02.2018 11:45 6

Священики УПЦ КП відвідали військових і дітей-сиріт у зоні АТО

Жителі Бершадщини та сіл Мончин і Сопин Погребищенського району зібрали 2 тонни допомоги для підтримки бойового духу захисників України. Загалом було подолано майже три тисячі кілометрів шляху, на якому відвідали позиції української армії, дітей-сиріт, та поспілкувались з активістами українського руху міста Торецьк Донецької області.
Священики благословили воїнів та їхні бліндажі богоявленською святою водою, щоб Господь додав витривалості в нелегких умовах війни та зберіг життя кожному воїну. Від владики Михаїла священиками передано молитовники для воїнів та іконки. Було відвідані позиції в Ясинуватському р-ні та на околицях м.Торецьк, що біля Горлівки.
У дитячому відділенні лікарні м. Торецьк відбувся чин наречення трьохмісячного хлопчика, від якого відмовились батьки. Малюкам волонтери привезли підгузки, вологі серветки, молочні каші, фруктові пюре, воду та інші продукти харчування.
Під час зустрічі з активістами м. Торецьк було обговорено питання щодо утворення релігійної громади УПЦ КП в їхньому місті та ряд інших важливих питань.
Дорогою додому священики та волонтери відвідали голову Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Женские леггинсы по лучшей цене Украинский Вулкан - где выбрать лучший вариант? Отличная частная клиника в Киеве В последний путь с достоинством Качественная раскрутка сайтов с гарантией результата

Публикации