Всесвітньо відомий проповідник і мотиватор Нік Вуйчич виступить у Львові

11.10.2018 7:09 3

Всесвітньо відомий проповідник і мотиватор Нік Вуйчич виступить у Львові

«28 жовтня до нашого міста приїжджає всесвітньовідомий спікер Нік Вуйчич, і сьогодні ми роздали квитки на його виступ бійцям АТО, які стикаються в житті з тими самими викликами, з якими стикається сам Нік Вуйчич. Це – люди з інвалідністю, люди після подій АТО, люди, які втратили годувальника, - говорить Дмитро Колесник, організатор візиту Ніка Вуйчича до Львова. - В цілому ми передбачили дві тисячі квитків – це основна вимога Ніка Вуйчича. Якщо таких людей буде більше, ми усіх забезпечимо безкоштовними квитками. Якщо потрібен супровід, то ми також забезпечимо людину, яка супроводжує, безкоштовним квитком на Арену Львів. Насправді, після його виступів люди виходять підбадьорені, радісні і вмотивовані. Ми дуже бажаємо цього для усіх львів’ян».
Галина Дерев’янко – волонтер-психолог, працює з людьми, які мають інвалідність унаслідок АТО. Про Ніка Вуйчича знає давно, читає його книги. Минулого року їй удалося потрапити на виступ Ніка на Хрещатику в Києві. Відтоді жінка мріяла про те, щоб Нік Вуйчич приїхав у Львів. Вона хоче надихати людей з інвалідністю так, як це робить Нік. Галина є головою спілки багатодітних сімей «Щаслива родина». «Інколи від людей, які мають обмеження, можна набагато більше навчитися, навчитися більше цінувати життя. Часом люди, які мають руки і ноги, частіше опускають руки, ніж люди, які мають обмеження. Дуже хочеться почути Ніка ще раз», – говорить вона.
Говорить Руслан Магоник, ветеран АТО, капелан: «Я сам – колишній учасник бойових дій, служив старшим солдатом. Є багато таких випадків, що коли ветерани приходять додому, війна робить важкий вплив на їх подальше життя. А Нік Вуйчич – в нього з дитинства так життя склалося. Він знайшов вихід, і тим виходом може поділитися, щоб дати надію таким солдатам».
Нік Вуйчич – християнський проповідник, мотиваційний тренер. Людина, що народилася без рук і ніг, надихає за будь-яких обставин не здаватися і завжди дивитися вперед. Він дає уроки милосердя, вчить бачити щастя у простих речах. Його виступи змінюють життя і здорових, і тих, хто має інвалідність.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

ГДЗ по ОБЖ - восьмиклассник поймет На Тернопільщині біля храму УГКЦ вивісили списки, хто скільки не здав на ремонт Как организовать детский праздник – руководство к действию Професійний переклад угорської мови - успішно укладена угода Хороший юрист по алиментам

Публикации