Архієпископ УПЦ КП заявив про грубе порушення прав затриманого в Криму українця

17.05.2018 15:45 9

Архієпископ УПЦ КП заявив про грубе порушення прав затриманого в Криму українця

Сам український активіст написав звернення, в якому повідомляє, чому він вирішив почати голодовку, а також про те, як йому доводиться терпіти фізичні і моральні знущання з боку співробітників кримського СІЗО.

«Вітаю шановне Українство!
Користуючись нечастою нагодою звернутись до Вас, дозвольте мені окреслити цілі і перебіг протестної голодовки, в стані якої я знаходжусь. Жодного разу, за весь час перебування в полоні, я не вживав тюремної «баланди» і добровільно не зроблю цього за жодних обставин. 14 березня цього року, коли черговий наскрізь брехливий вирок у сфабрикованій проти мене справі набув «чинності», я прийняв рішення оголосити протестне голодування, як вияв свого особистого презирства до окупаційного режиму і їхніх жалких потуг будь що позбавити свободи всіх незгодних з їх ординсько-феесбешною «ідеологією» людиноненависті.15 березня мною було подано заяву на ім’я начальника СІЗО №1 м. Сімферополя з вимогою забезпечити належні умови для можливості здійснення свого права.
З 19 березня, пройшовши моральні знущання, крадіжку особистих речей і побої з боку деяких працівників СІЗО, мені нарешті вдалося домогтись офіційного визнання мого протесту із переведенням в окрему камеру. Та провокації і моральний тиск з метою дискредитувати мене і мій протест з того часу тільки посилилися. На 25-й день голодовки після консультації з Архієпископом Кримським Климентом, аби максимально унеможливити імовірність насильницького годування та не санкціонованого мною застосування медичних засобів життєзбереження організму, а також, аби не завдавати невиправного горя своїм рідним, мною було прийнято рішення перейти на інший режим протесту: з того дня я щоденно вживаю дві склянки вівсяного киселю, 50-70 г сухарів з чорного хліба і п’ю чай з медом.
Тільки Богові відомо, скільки ще триватиме це балансування на нульовий позначці, але на даний час інші методи викриття сутності процесів, які відбуваються в окупованому Московією Українському Криму, мені недоступні. Сподіваюсь на Ваше розуміння.
Слава України! Щиро Ваш, Володимир Балух.»

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Казино Вулкан 777 приглашает геймеров протестировать новые автоматы Изготовление пакетов и нанесение на них печати во Львове Ефективність email-розсилок у сучасному маркетингу Ритуальные услуги по доступным ценам Формы и сопутствующие материалы для садовой дорожки

Публикации